Gårdagen började med migrän - och visade det sig senare, en lätt matförgiftning. Ingen vidare början inför en kväll med 3-rätters middag för 8 personer... :-o
 
Men migränen lyfte lagom till förrätten och matförgiftningen hade kroppen gjort sig av med... Så trots en eländig morgon och förmiddag lyckades jag fixa inför middagen och hålla stånd under kvällen. :-)
 
Supertrevligt blev det i alla fall.
 
Uppdukat för 8 personer.
Som synes vit/svart med rosa accenter. Har ju inte riktigt serier med 8 så det löste jag med att duka motstående bordssidor med svart respektiver vitt porslin. Besticken vid de vita tallrikarna var nyinköpta för tillfället och tomma burkar blev bra som vaser.
Blandad "konfekt" på glasen fick det bli också. Vita tygservetter i enkel brytning.
Varje kuvert hade en svart servett under den vita och ett litet paket med lite godis i låg också på varje kuvert, snett uppe till höger. Placeringskortet fick husera i linje med vinglasen.
 
Här skymtas några kuvert med vitt porslin och lite annorlunda bestick än ovan. För att få kontrast mot den vita servetten lades förstås svarta servetter även där.
Dekoren - rosa rosor och nejlikor, rosa blockljus och vita värmeljus i rosa ljuslyktor tillsammans med svarta glasdroppar och vita paljetter. Inser nu i efterhand att jag borde tagit många fler foton men jag tror man får en bra uppfattning om hur det hela såg ut - och gästerna tyckte det var vackert och gillade maten - och då är det ju bra, man vill främst ha glada och nöjda gäster!
 
Nu får man diska och stå i - men det är det faktiskt värt för det blev trots en eländig start på dagen en jättemysig kväll och lyckad tillställning!
 
Ha en härlig dag!

Kommentera

Publiceras ej